Spánek regeneruje naše tělo

Leden je pro mnohé z nás dobou nových předsevzetí, plánů i životních rozhodnutí. Je ale také ideálním obdobím pro odpočinek a načerpání energie na aktivnější část roku.
💤 Možná to už zní jako klišé, ale spánek je pro naše zdraví opravdu klíčový. Během spánku probíhají důležité procesy, které podporují učení, paměť a kreativitu. Dostatek spánku je velmi významný benefit pro silný imunitní systém.

S Harmonel RELAX dosáhnete maximálního výkonu mozku díky dostatečnému příjmu Omega 3 mastných kyselin. Kromě přizpůsobení stravy a zařazení kvalitních tuků, sáhněte také po Harmonelo Relax. Ten obsahuje vyváženou kombinaci Omega 3, CBD a vitamínu B6. 🌱🖤

Mít pod kontrolou především psychickou pohodu je pro naše zdraví dalším klíčem.🫶🖤 Hlavní složkou Harmonelo Relax je čistý konopný olej s přírodním obsahem CBD. Další složkou jsou Omega-3 esenciální mastné kyseliny (EPA), které pochází z rybího tuku. Mastné kyseliny jsou nezbytné pro celkové zdraví a pohodu. 👍 Vyzkoušejte tento chutný, tekutý doplněk stravy.

Aroma jahody a borůvky dodává produktu Harmonelo Relax osvěžující a příjemnou chuť.

🖤 Produkt doporučuji řádně promíchat, aby se všechny složky dobře propojily.

Zajímá vás více informací o Harmonelo Relax? Tak vstupte do e-schopu