Probio pro náši imunitu

Může jít o obrázek vlasová kosmetika a text

Harmonelo Probio je TOP produkt, který by neměl chybět ani ve vaší lednici 🫶

💡 Ve střevech se ukrývá až 80 % imunitního systému, takže když není střevní mikrobiom v rovnováze, projeví se to mimo jiné i sníženým výkonem přirozené obranyschopnosti.

🥛🍃 Kromě základní zdravé stravy s dostatkem vlákniny konzumujte fermentované potraviny, kysané mléčné výrobky či doplňky obsahující probiotika.

💜 Harmonelo Probio obsahuje jedinečnou kombinaci 12 probiotických kmenů šetrně ošetřených tzv. tyndalizační technologií (regulované přerušované zahřívání), díky které je zachována struktura a molekuly ve funkční a originální formě. Doporučená dávka obsahuje tyndalizovaná probiotika vyrobená z 10 miliard bakterií.

Hladké zažívání po celý den

Chutný sirup na bázi prebiotické rozpustné vlákniny z čekanky. Obsahuje jedinečnou kombinaci 12 probiotických kmenů. Probiotika jsou šetrně ošetřena tzv. tyndalizační technologií, nedochází tak k narušení probiotického účinku a přátelské bakterie si zachovávají svůj účinek.
Uvádíme na trh zcela nový doplněk stravy, jehož hlavním cílem je působit příznivě na střevní mikrobiotu – napomáhá k udržení jejího normálního stavu a zároveň k lepší a hladší průchodnosti střev. Jednou z největších výhod je pak možnost použití i v nestandardních případech, kdy není doporučeno užívat běžně dostupná probiotika.

Hlavní výhody:

  •      Sirup se rychle vstřebává – vysoká biologická dostupnost aktivních složek
  •      Jednoduché použití
  •      Bez lepku a mléčných složek
  •      Slazeno rozpustnou vlákninou a steviol-glykosidy získanými z rostliny stévie
  •      Podporuje zvýšení četnosti stolice a pravidelné vyprazdňování
  •      Produkt je posílen čistým inulinem, který vytváří silný synergický efekt na přátelské střevní bakterie
  •      Nízký glykemický index

Složení:

Rozpustná vláknina z kořene čekanky obecné (Cichorium intybus) na bázi fruktooligosacharidů**, kyselina citrónová (regulátor kyselosti), inulin, tyndalizovaná probiotika – 12 kmenů (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium infantis, Streptococcus thermophilus ), sorban draselný a benzoan sodný (konzervanty), aroma lesní plody, steviol-glykosid, xantanová guma.

Dávkování:

1× denně 2 cl, sirup lze konzumovat přímo, popřípadě lze doporučenou dávku rozředit v čaji, vodě nebo jiném nápoji.Jedná se o doplněk stravy, který není vhodný pro těhotné či kojící ženy a pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.