Chlorella má doslova omlazující účinek

Může jít o obrázek kosmetice a lahvi

Jednou ze složek, kterou obsahuje Harmonelo Green je Chlorella sp. 🌱
▫️Zelenou mikroskopickou jednobuněčnou řasu Chlorellu najdeme ve shlucích (i jednotlivě) ve sladké i slané vodě. Chlorella má ze všech známých zelených rostlin nejvyšší obsah chlorofylu. Chlorella obsahuje CGF, což je Chlorella růstový faktor, který má doslova omlazující účinek. Podílí se na očistě organismu (odvádí těžké kovy z těla), příznivě působí na správnou funkci trávení a normální činnost jater.
▫️Chlorella má vysoký obsah bílkovin, vitamínů, minerálů, aminokyselin, vlákniny a dalších důležitých látek. S oblibou se používá jako superpotravina a přidává se do koktejlů, smoothies a různých jídel a dezertů.
▫️Vysoká efektivita naší Chlorelly SP je dána speciální formou úpravy, tzv. desintegrací. Díky tomuto procesu jsou narušené buněčné stěny chlorelly – obsah těchto buněk je pak dobře stravitelný, má vysokou biologickou dostupnost a tím příznivě působí na lidský organismus.


💡Věděli jste, že člověk běžně není schopen trávit řasu, a ta bez procesu desintegrace může projít trávicím traktem člověka bez účinku?