Luxusní Bio oleje

Luxusní 100% BIO oleje lisované za studena‼

Delikátní 100% BIO kuchyňské oleje získaly certifikaci BIO, která označuje produkty splňující přísné podmínky ekologické produkce zahrnující jejich výrobu, uskladnění i přepravu. ✨ ➡Oleje jsou nerafinované, tedy panensky čisté. Jednotlivá semena lisujeme za studena, díky čemuž si uchovávají pro tělo velice prospěšné látky. Neobsahují konzervanty, barviva ani žádné přidané látky.🤩 V kuchyňských olejích naleznete: ➡100% BIO Makový olej lisovaný za studena, ➡100% BIO Lněný olej lisovaný za studena, ➡100% BIO Sezamový olej lisovaný za studena.

Luxusní BIO kosmetické oleje lisované za studena získaly ocenění CPK BIO (Certifikovaná přírodní kosmetika). Certifikát zaručuje, že jsou oleje vyráběny šetrnou metodou lisování za studena, bez použití syntetických a škodlivých látek a jsou zároveň vyráběny s úctou k přírodě! Semena, která jsme k lisování použili pocházejí z ekologického zemědělství.❤🌍 ➡Kosmetické oleje jsou bez parabenů, bez silikonů, bez konzervantů a barviv. Oleje získané metodou lisování za studena patří mezi nejkvalitnější a zachovávají si veškeré ceněné aktivní látky a svou typickou vůni.😍 V kosmetických olejích naleznete: ➡Luxusní BIO Dýňový kosmetický olej lisovaný za studena, ➡Luxusní BIO Višňový kosmetický olej lisovaný za studena, ➡Luxusní BIO Meruňkový kosmetický olej lisovaný za studena, ➡Luxusní BIO Švestkový kosmetický olej lisovaný za studena.

KOSMETICKÉ OLEJE

Luxusní BIO dýňový kosmetický olej


Prvotřídní péče pro Vaši pleť…


Přednosti a vlastnosti
  • Přírodní ingredience v BIO kvalitě.
  • Zlepšuje elasticitu pokožky, hydratuje ji, regeneruje a zvláčňuje.
  • Šetrně pečuje o jemné jizvy, které viditelně zjemňuje.
  • Při pravidelném používání působí také jako prevence před vznikem strií.
Natural product

Aktivní složky

SENSITIVE
Díky pečujícím vlastnostem přírodního dýňového oleje se skvěle hodí i pro extrémně citlivou pleť.

DEEP HYDRATATION
Hloubková hydratace všech vrstev pleti, díky které zůstane pleť vláčná, pružná a sametově hebká.

ANTIOXIDANT PROTECTION
Vitamin E podporuje zdravý vzhled pleti a chrání ji před volnými radikály.Speciální účinky

Bio dýňový olej, lisovaný za studena, s přírodním obsahem vitaminu E, omega 6 mastných a nenasycených kyselin, které blahodárně působí na extrémně dehydratovanou pokožku, drobné jizvy a strie. Při pravidelném používání zlepšuje elasticitu pokožky, regeneruje a navrací jí hebkost a mladistvý vzhled.

Dýňový olej obsahuje vitaminy, minerály, chrání pleť proti zánětům, akné a má revitalizační účinky. Při pravidelném používáni v pleti zadržuje vlhkost a působí tak jako ochrana proti vnějším vlivům.

SENSITIVE
DEEP HYDRATATION
ANTIOXIDANT PROTECTION
BIO QUALITY
ECO PROCESSING
VEGAN

Typ pokožky

Vhodný pro velmi citlivou, extrémně dehydratovanou a unavenou plet náchylnou k tvorbě akné a strií.

Návod k použití

  • Pomocí pipetky naneste pár kapek oleje na vyčištěnou a navlhčenou pleť a jemně vmasírujte.
  • Před použitím protřepejte.

Složení

Cucurbita Pepo Seed Oil

Luxusní BIO višňový kosmetický olej


Anti-age účinek s přírodní silou…

LUXUSNÍ BIO VIŠŇOVÝ kosmetický olej lisovaný za studena❤🍒

➡Přírodní produkt v BIO kvalitě!
➡Obsahuje vysoké množství přírodně vyskytujících se omega 3 a 6 mastných a nenasycených kyselin a také vitamin E.
➡Pleti dodá potřebnou hydrataci, zanechá ji příjemně vláčnou, sametově hebkou a rozzářenou!
➡Využít ho můžete také k masáži obličeje, při které olej pleť příjemně regeneruje.
➡Díky obsahu antioxidantů chrání pleť před volnými radikály a oddaluje nežádoucí projevy stárnutí!
➡Díky svým skvělým pečujícím vlastnostem zdržuje pleť přirozeně pružnou.
➡Je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pak pro suchou, dehydratovanou a velmi citlivou.

Luxusní BIO Višňový olej objednáte pod nr. CC6747 na našich webových stránkách https://www.euronabycerny.com/❤✨

Luxusní BIO meruňkový kosmetický olej


Tekuté meruňkové zlato…

Luxusní BIO švestkový kosmetický olej


Švestkový zázrak s nádechem marcipánu…

LÉČIVÉ ÚČINKY olejů na pleť

Semínka jsou výživově ta nejbohatší část z celé rostliny a jsou ze své podstaty základem pro její vývoj. 

Za studena lisované oleje jsou bohaté na vitamíny, flavonoidy a nenasycené mastné kyseliny – čili známé omega 3, 6 a 9. Škála vitamínů je různá dle lisovaných surovin, nejčastější je to však vitamín E, který patří mezi nejdůležitější antioxidanty v těle. Mimo jiné tento olej také déle vydrží. Podobně jako s vitamíny je tomu u nenasycených mastných kyselin, které jsou hlavní předností za studena lisovaných olejů. 

Švestkový olej lisovaný za studena má silné hydratační účinky. Je výborný v péči pro zralou, suchou a citlivou pleť. Švestkový olej může sloužit jako přirozená péče pro tenké a poškozené vlasy. Olej se rychle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Jeho vůni si zamilujete!

Použití: suchá, citlivá, zralá pleť, suché, lámavé vlasy bez vitality

Způsob aplikace: Používejte denně na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Pumpičkou odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do vlhké kůže.

Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Nanášejte na navlhčené vlasy a po zábalu umyjte dvakrát za sebou šamponem.

Višňový olej má světle žlutou barvu a nádhernou vůni po višních a marcipánu. Jeho vůni si prostě zamilujete! Skvěle hydratuje a regeneruje vysušenou pokožku s uklidňujícím efektem a napomáhá k její pružnosti. Neucpává póry. Vlasům dodá nádherný lesk.

Způsob aplikace: Používejte denně na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po vyčištění/odlíčení pokožky. Kapátkem odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do vlhké kůže.

Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Nanášejte na navlhčené vlasy a po zábalu umyjte dvakrát za sebou šamponem.

Višňový olej má světle žlutou barvu a nádhernou vůni po višních a marcipánu. Jeho vůni si prostě zamilujete! Skvěle hydratuje a regeneruje vysušenou pokožku s uklidňujícím efektem a napomáhá k její pružnosti. Neucpává póry. Vlasům dodá nádherný lesk.

Použití: všechny typy pokožky, ošetření suchých a lámavých vlasů

Způsob aplikace: Používejte na navlhčenou pleť/pokožku. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení/vyčištění pleti. Pumpičkou odeberete z lahvičky požadované množství oleje do ruky, v dlaních prohřejete a poté aplikujete vmasírováním na pokožku.

Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Nanášejte na navlhčené vlasy a po zábalu umyjte dvakrát za sebou šamponem.

Dýňový olej působí blahodárně na všechny typy pokožky, zejména pak citlivou, namáhanou či náročnou. Ihned zmírňuje vysušení pokožky, odstraňuje nepříjemné pnutí a navrací pleti její přirozenou pružnost. Dýňový olej nanášejte na mírně vlhkou pleť, díky navlhčení se velice rychle vsákne a nezanechává za sebou mastný či ulepený pocit.

Vlastností dýňového oleje, že podporuje regeneraci buněk. Díky tomu urychluje obnovu pleti, navrací jí mladistvý a pružný vzhled a vypíná ji. Ulevuje při mnoha kožních obtížích, jako jsou ekzémy či atopická dermatitida. Zklidňuje citlivou pokožku a dodává jí potřebnou výživu. Chrání pleť proti volným radikálům a zmírňuje její vysušení.

Díky obsahu zinku má dýňový olej výborný vliv také na růst nehtů. Urychluje jej a zároveň nově rostoucí nehty činí kvalitnějšími a pevnějšími. Je vhodný také pro regenerační zábaly vlasů, kterým dodává pevnost a sílu. Vyhlazuje vlasové vlákno, navrací mu přirozený lesk a zároveň stimuluje vlasové kořínky a urychluje růst vlasů. Olej využijete také při relaxační celotělové masáži.

LÉČIVÉ ÚČINKY olejů do kuchyně

Sezamový olej – Obsahuje velké množství vápníku, fosforu a hořčíku. Zklidňuje trávení, upevňuje psychickou stabilitu a je vhodný jako pravidelné zpestření našeho jídelníčku. Je lehce nasládlé chuti a tradičně se používá především v asijské kuchyni.

Lněný olej – Patří mezi hojně využívanou komplexní potravinu s velice dobrým poměrem omega 3 a 6 mastných kyselin. Opět můžeme hovořit o oleji s příznivým dopadem při onemocnění srdce a cév. Má protizánětlivé, antibakteriální a protiplísňové účinky. Zlepšuje vstřebávání živin do buněčných membrán a obsahuje hodně vlákniny. Má lehce natrpklou a ostrou chuť. Pro lepší vstřebávání cenných látek je vhodné přidávat do jídel v kombinaci s bílkovinou.

Makový olej – je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, bílkoviny, vitamin E, vápník a hořčík. Má pozitivní účinky na psychiku. Zklidňuje nervovou soustavu, uvolňuje svalové křeče, tlumí bolesti hlavy v zátylku a pomáhá při neurózách. Podporuje kvalitní spánek.

➡Základem tohoto vysoce kvalitního organického, za studena lisovaného, makového oleje jsou semena v BIO kvalitě! ➡Semena máku setého vynikají svým obsahem polynenasycených mastných kyselin, vitaminů a minerálů, ale také prospěšných fytolátek. ➡Díky své zlatavé barvě a jemnosti se řadí mezi nejkvalitnější oleje, které můžete využívat ve studené kuchyni například k dochucení palačinek, jogurtů nebo osvěžujících smoothie.🥞🥤 ➡Makový olej je nerafinovaný, tedy panensky čistý, bez barviv, konzervantů a umělých přísad!😍 ➡Je vhodný i pro vegetariány a vegany, v BIO kvalitě a také RAW.✨

BIO Makový olej z řady BOHEMIAN GURMANBAR objednáte pod nr. PB5001 na: https://www.euronabycerny.com/🤩

Oleje do kuchyně i na pleť

V nabídce Eurony můžete vybírat oleje pleťové (dýňový, meruňkový, višňový, švestkový) a také gurmánské oleje do kuchyně (sezamový, makový a lněný). Všechny jsou za studena lisované (panenské) a tak mají zachovaný obsah důležitých živin.

Potravinové oleje z řady Bohemian GurmanBar jsou výhradně BIO quality, RAW, vegan. 

Neobsahují konzervanty, barviva ani žádné přidané látky: PB5001 – Bio 100% Makový olej – lisovaný za studena, 100 ml PB5003 – Bio 100% Sezamový olej – lisovaný za studena, 100 ml PB5004 – Bio 100% Lněný olej – lisovaný za studena, 100 ml

Kosmetické oleje jsou bez parabenů, bez silikonů, bez konzervantů a barviv

Vybírat pak můžete z kosmetických olejů: CC6745 – Luxusní BIO švestkový kosmetický olej –  30 ml CC6746 – Luxusní BIO meruňkový kosmetický olej –  30 ml CC6747 – Luxusní BIO višňový kosmetický olej –  30 ml CC6748 – Luxusní BIO dýňový kosmetický olej –  30 ml