S atopickým ekzémem si často nevědí rady ani lékaři

Postihuje až 30% dětí!

Svědění. Bolest. Boláčky, pupínky a přesušená šupinatá ložiska ekzému. Nejraději byste vyskočili z kůže, jak vás pálí, svědí, táhne… Škrábáním, kterému se nedá ubránit, se ještě vše zhoršuje. Navíc si do poraněné kůže zaneseme infekci (bakterie), což ještě vše zhorší. Navíc pro svědění nemůžete často ani usnout.

Možná už jste vyzkoušeli desítky krémů, ale nic doopravdy nepomohlo. Jste odborník na všechny ty mastičky (Infadolan, Excipial, Lipobase, Indulona, konopné masti, škvařené sádlo) a přes všechny “babské” i lékařské rady. Efekt minimální, dočasný nebo dokonce žádný. Často to bylo ještě horší, krém vyvolal místo zklidnění alergickou reakci. Nakonec to byly opět kortikoidy s celou řadou vedlejších účinků.

Probio je jednou z cest, jak dát atopickému ekzému sbohem

Doplněk stravy Harmonelo Probio je sirup na bázi prebiotické rozpustné vlákniny z čekanky. Obsahuje jedinečnou kombinaci 12 probiotických kmenů šetrně ošetřených tzv. tyndalizační technologií, díky které si probiotika zachovávají svůj účinek. Doporučená dávka obsahuje probiotikum vyrobené z 10 miliard bakterií. Produkt je posílen čistým inulinem, čímž se vytváří silný synergický efekt na přátelské střevní bakterie.

Čemu přispívá Harmonelo Probio: Probiotikum je nezbytné pro obnovení střevní mikroflóry a rovnováhu imunitního systému. Je to velmi důležité, a to zejména v případě, že se u dítěte vyskytla nežádoucí reakce na očkovací vakcínu (jako ekzém, ušní infekce, artritida, cukrovka, onemocnění trávicího systému, atd.).

Recenze:

Může jít o obrázek text, kde se píše 30 let trápení S pokožkou je pryče

Můj syn 30let, atopický ekzém od půlroka kdy už nebyl kojen ale dostával Sumar, těch návštěv u studovaných lékařů, těch mastiček, antibiotik, kortikoidů a nic…… přidalo astma. Proč odpověď od lékařů to je normální k tomu ekzému když berete kortokoidy a spíš se to bude zhoršovat.🤔 Zhoršovat????
Před třemi měsíci ze zoufalství, že sirupy z Harmonela vyzkouší a pije je víc jak tři měsíce a problém dýcháním NENÍ, problém astma NENÍ, problém atopický ekzém NENÍ😀

Pure MimiJemná zklidňující koupelová sůl

Zjemňující péče s obsahem ovesných perliček!

Přednosti a vlastnosti

  • Mimořádně jemné přírodní složení obohacené o zjemňující sůl z Mrtvého moře a pečující ovesné perličky.
  • Pro péči o tu nejcitlivější pokožku dětí, přecitlivělou pokožku i pokožku dospělých.
  • Koupele v soli z Mrtvého moře mají prospěšný vliv na pokožku (např. prevence ekzémů, lupénky) a působí blahodárně také při nachlazení.
  • Děti potěší příjemné zklidňující aroma sladkých meruněk.
  • Dodává citlivé a suché pokožce potřebnou hydrataci.
  • Dermatologicky testováno Státním zdravotním ústavem.
Natural product

Speciální účinky

Dead Sea Treasure
Poklad Mrtvého moře

  • Zázračné jemné složení obsahuje vysoký podíl minerálů, které mají blahodárný vliv na buněčný metabolismus a regeneraci pokožky.

Oatmeal Extract Softener
BLAHODÁRNÁ PÉČE s výtažkem z ovsa

  • Výtažek z ovesného jádra s vysokým podílem ovesného beta glukanu, ovesného oleje a ovesných avethramidů bohatě vyživuje a hydratuje do hloubky.
  • Díky vysokému obsahu ceramidů chrání pokožku i vlásky pře dehydratací.
  • Intenzivně působí proti podráždění, zmírňuje svědění a zarudnutí pokožky.

Oatmeal Pearls
Ovesné perličky

  • Jedinečně pečují o citlivou a jemnou pokožku dítěte.
  • V kontaktu s vodou se perličky aktivují, změknou a začnou do lázně uvolňovat zklidňující látky.
  • Zmírňují zarudnutí, svědění a drobné podráždění způsobené ekzémy nebo kožními vyrážkami.
  • Doporučujeme tyto perličky při koupání miminku také přímo vtírat a jemně vmasírovat do pokožky.

Antioxidant Protection
OCHRANA s antioxidanty

  • Významné antioxidanty včetně vitaminu E chrání a zároveň podporují přirozenou ochrannou bariéru pokožky těla a hlavičky, která se vyvíjí právě v prvních měsících jeho života.

AromaWellness

  • Příjemné zklidňující aroma meruněk navozuje pocit spokojenosti, štěstí a připraví miminko na klidný a ničím nerušený spánek.
Dead Sea Treasure
Oat extract softener
Oatmeal Pearls
Antioxidant protection
Aromawellness

Pure Mimi Jemná zklidňující koupelová sůl – Detoxikační koupel. Tato koupel se doporučuje pro odstranění bakterií a virů z páteře, buněčného odpadu, kovů a chemikálií z těla. Přidejte do koupele 5 kapek čistícího esenciálního oleje s několika špetkami kvalitní mořské soli. Můžete to udělat i pro koupel nohou.