Vůně rozkvétajících lotosů

Nekonečně něžná vůně rozkvétajících lotosů nesená průzračnou lehkostí vzdušných a vodních not s půvabným nádechem mošusů a santalového dřeva je jako milostný polibek při západu slunce, kdy se nebe dotýká nejniternějších koutů lidské duše a srdce naplňuje všeobjímající proud lásky, jako by se právě zastavil čas… 

Akční nabídka platí do 5.1.2021

Eau de Toilette pro ženy – EYOS, 50 ml

Vůně nekonečné něžnosti rozzáří krásu romantické duše ženy!

nr. CC6723

Cena:  499,00 Kč

Přednosti a vlastnosti:

Nekonečně něžná vůně rozkvétajících lotosů nesená průzračnou lehkostí vzdušných a vodních not s půvabným nádechem mošusů a santalového dřeva je jako milostný polibek při západu slunce, kdy se nebe dotýká nejniternějších koutů lidské duše a srdce naplňuje všeobjímající proud lásky, jako by se právě zastavil čas… • Jedinečný komplex Love Magnetify+ Formula s feromony rostlinného původu dodává neodolatelnou přitažlivost a podtrhuje osobité kouzlo ženy. • VRCHNÍ NOTA: vzdušné a vodní tóny • STŘEDNÍ NOTA: lotos • SPODNÍ NOTA: mošusy, santalové dřevo

Luxusní dárková krabička je součástí balení!

Deodorant pro ženy – EYOS, 50 ml

Luxusní péče pro jedinečný pocit harmonie, čistoty a svěžesti!

nr. CC6724

Cena: 249,00 Kč

Přednosti a vlastnosti:

Přírodní deodorant pro ženy spolehlivě chrání proti zápachu a zajistí příjemný pocit čistoty a svěžesti po celý den. Unikátní receptura na bázi Aloe vera obohacená extraktem z jasmínu a růžovým jílem představuje luxusní, mimořádně jemnou péči o pokožku ženy. Neobsahuje soli hliníku. Jedinečný komplex Love Magnetify+ Formula s feromony rostlinného původu dodává neodolatelnou přitažlivost!

Návod na použití

Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. V případě potřeby aplikaci opakujte.

Sprchový gel pro ženy – EYOS, 250 ml

Luxusní očistný rituál s něžnou vůní pro dokonalou harmonii těla a smyslů!

nr. CC6722

Cena: 199,00 Kč

Přednosti a vlastnosti:

Přírodní, jemně pěnivý sprchový gel s okouzlující romantickou vůní harmonizuje tělo a smysly! Unikátní receptura obohacená rýžovým proteinem, extraktem z jasmínu, růžovým jílem a Aloe vera představuje luxusní, mimořádně jemnou péči o pokožku ženy. Poskytuje potřebnou hydrataci a sametovou hebkost, zvláčňuje, projasňuje a zanechává příjemný pocit svěžesti po celý den. Jedinečný komplex Love Magnetify+ Formula s feromony rostlinného původu dodává neodolatelnou přitažlivost! Nechte zazářit svou krásu!

Návod na použití

Před použitím protřepejte. Naneste přiměřené množství sprchového gelu na vlhkou pokožku těla. Pěnu po aplikaci důkladně opláchněte. Vhodné pro každodenní používání pro všechny typy pokožky.