Přírodní kosmetická kolekce ENSSIMÉ

Nechte se inspirovat... 🎁🎄
Fascinující dámská vůně exkluzivní kosmetické kolekce ENSSIMÉ pro něj a pro ni potěší každou ženu! ❤️
Nechte se inspirovat… 
Fascinující dámská vůně exkluzivní kosmetické kolekce ENSSIMÉ pro něj a pro ni potěší každou ženu! 

Akční nabídka balíčku platí do 5.1.2021

Luxusní přírodní tělové mléko pro ženy, 250 ml

Luxusní péče s intenzivní hydratací celého těla!

Tělové mléko vyvinuté speciálně pro ženy. S unikátní přírodní recepturou a s vysokým obsahem přírodních olejů dokonale regeneruje, vyživuje a obnovuje přirozenou hydrataci. Speciální složky účinně zklidňují podráždění, působí protizánětlivě a chrání před nepříznivými vlivy. Pokožka celého těla zůstane sametově hebká, příjemně vláčná, provoněná a bez pocitu mastnoty. Vhodné i pro velmi jemnou a citlivou pleť. S jemnou hypoalergenní parfemací.


Luxusní přírodní sprchový gel pro ženy, 250 ml

Dopřejte Vaší pokožce sametovou hebkost a vláčnost!

Sprchový gel vyvinutý speciálně pro ženy. S unikátní přírodní recepturou obohacenou o Hydractiv Complex a s výtažkem Aloe Vera velmi šetrně očišťuje pokožku, obnovuje její přirozenou hydrataci a zklidňuje podráždění. Efektivně podporuje proces buněčné obnovy a pokožku účinně regeneruje. Mírně pěnivý gel s jemnou hypoalergenní parfemací je vhodný i pro velmi citlivou pleť.


Parfém pro ženy, 50 ml

Síla nekonečného souznění!

Fascinující smyslná vůně stvořena v okouzlujícím momentu zrození lásky, prohloubení citů, v duševním propojení něžné éterické ženskosti a silného charismatického elementu. Nekonečná láska, nehasnoucí touha, vůně Tvá, vůně má… propojení jedinečných okamžiků osudového souznění touhy a vroucí vášně ukrývající se v nezkrotném srdci a skvostné kráse…  Neopakovatelná a nekonečná láska, ze které tají se dech. Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá. Přeneste se do vznešeného tajuplná její oslnivé vůně a poddejte se kouzlu podmanivé vnitřní touhy mezi dvěma srdci. Vrchní nota: černý rybíz, květy pomeranče, pralinky. Střední nota: jasmín, čokoláda, broskev. Spodní nota: vanilka, pralinky, dřeva, mošusy.