Vánoční edice sypaných čajů

Vychutnejte si šálek báječného čaje, který Vás vtáhne do nekonečného světa nádherných vzpomínek… Vyzkoušejte fantastickou chuť a vůni lahodných čajů z naší speciální vánoční kolekce a užijte si nezapomenutelné chvíle…


Hřejivý dotek – sypaný bylinný čaj, 40 g

Dokonalá atmosféra s šálkem voňavého čaje!

nr. CH0012

Velice jemná a lahodná směs Rooibos, ovoce a bylin s nezaměnitelným plným aroma je ideální pro chvíle pohody a relaxace. Jedinečnost voňavého horkého nápoje podtrhuje hřebíček se svojí typickou kořeněnou sladkou chutí. Vyzkoušejte dokonalou kombinaci exkluzivních surovin, které během okamžiku uvolní Vaše smysly a navodí ničím nerušenou klidnou vánoční atmosféru.

Návod na použití

Vroucí vodou zalijte čaj v poměru 1 zarovnaná lžička na 1,5 dl, nechejte v zakryté nádobě 5 minut louhovat a sceďte. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1-2 krát denně.

Kouzelné Vánoce – sypaný ovocný čaj, 40 g

Tvořte nezapomenutelné okamžiky…

nr. CH0011

Exkluzivní směs nejoblíbenějších druhů ovoce, voňavých květů tropických rostlin doplňuje omamné aroma vanilky. Barevná kombinace a jedinečná chuť sušených sladkých plodů vytvoří dokonalou atmosféru Vánoc. Vychutnejte si šálek báječného čaje, který Vás vtáhne do nekonečného světa nádherných vzpomínek…

Návod na použití

Vroucí vodou zalijte čaj v poměru 1 vrchovatá lžička na 1,5 dl, nechejte v zakryté nádobě 6 minut louhovat a sceďte. Nálev se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1-2 krát denně.

Úžasné, velice chutné a to aroma, doporučuji