Luxusní kosmetická kolekce ENSSIMÉ – pro něho & pro ni

Fascinující smyslná vůně stvořena v okouzlujícím momentu zrození lásky, prohloubení citů, v duševním propojení něžné éterické ženskosti a silného charismatického elementu. Nekonečná láska, nehasnoucí touha, vůně Tvá, vůně má… propojení jedinečných okamžiků osudového souznění touhy a vroucí vášně ukrývající se v nezkrotném srdci a skvostné kráse… Neopakovatelná a nekonečná láska, ze které tají se dech. Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá. Přeneste se do vznešeného tajuplná její oslnivé vůně a poddejte se kouzlu podmanivé vnitřní touhy mezi dvěma srdci.

ENSSIMÉ – Parfém pro muže, 50 ml

Síla nekonečného souznění!

nr. CC6730

Vrchní nota: jablko, kardamon, bergamot. Střední nota: květ pomeranče, mrkev, muškátový oříšek. Spodní nota: vanilka, ambra, tonka, semiš, cedrové dřevo.

ENSSIMÉ – Parfém pro ženy, 50 ml

Síla nekonečného souznění!

nr.  CC6727

Vrchní nota: černý rybíz, květy pomeranče, pralinky. Střední nota: jasmín, čokoláda, broskev. Spodní nota: vanilka, pralinky, dřeva, mošusy.

ENSSIMÉ – Luxusní přírodní sprchový gel pro muže, 250 ml

Jedinečný pocit svěžesti a energie po celý den!

nr. CC6731

Sprchový gel vyvinutý speciálně pro muže. S unikátní přírodní recepturou obohacenou o Hydractiv Complex a bioaktivní vodu z bergamotu šetrně očišťuje pokožku, obnovuje její přirozenou hydrataci a zklidňuje podráždění. Efektivně podporuje proces buněčné obnovy a pokožku účinně regeneruje. Mírně pěnivý gel s jemnou hypoalergenní parfemací je vhodný i pro velmi citlivou pleť.

Návod na použití

Naneste na vlhkou pokožku, krouživými pohyby vytvořte jemnou pěnu a dopřejte si chvíli relaxace s jedinečnou luxusní vůní. Na závěr opláchněte vodou. Pro kompletní péči doporučujeme kombinaci s dalšími výrobky z kosmetické řady ENSSIMÉ for him.

ENSSIMÉ – Luxusní přírodní tělové mléko pro ženy, 250 ml

Luxusní péče s intenzivní hydratací celého těla!

nr. CC6729

Tělové mléko vyvinuté speciálně pro ženy. S unikátní přírodní recepturou a s vysokým obsahem přírodních olejů dokonale regeneruje, vyživuje a obnovuje přirozenou hydrataci. Speciální složky účinně zklidňují podráždění, působí protizánětlivě a chrání před nepříznivými vlivy. Pokožka celého těla zůstane sametově hebká, příjemně vláčná, provoněná a bez pocitu mastnoty. Vhodné i pro velmi jemnou a citlivou pleť. S jemnou hypoalergenní parfemací.

Návod na použití

Naneste přiměřené množství tělového mléka, jemně rozetřete a nechte krátce vstřebat do pokožky celého těla. Pro maximální efekt a kompletní péči doporučujeme aplikovat po každé sprše či koupeli, ideálně v kombinaci s dalšími výrobky z kosmetické řady ENSSIMÉ for her.

ENSSIMÉ – Luxusní přírodní vlasový elixír pro muže, 50 ml

Efektivní terapie pro krásné a husté vlasy!

nr. CC6732

Vlasový elixír vyvinutý speciálně pro muže. Přírodní receptura obohacená o extrakt z mydlice lékařské a komplex aktivních látek efektivně obnovuje vlasovou pokožku, regeneruje a dodává potřebné živiny. Unikátní složení zabraňuje vypadávání vlasů a aktivně podporuje růst nových. Vhodný pro všechny typy vlasů. Bez parfemace.

Návod na použití

  • Dostatečné množství elixíru aplikujte postupně na celou pokožku hlavy tak, aby se přípravek dostal přímo ke kořínkům vlasů.
  • Poté krouživými pohyby jemně ale důkladně vmasírujte.
  • Neoplachujte a rozčesejte obvyklým způsobem.
  • Nepoužívejte na podrážděnou pokožku a vyhněte se kontaktu s očima.
  • Přípravek používejte neředěný na suché či mokré vlasy a před aplikací protřepejte.
  • Pro maximální efekt doporučujeme elixír nanášet 1x – 2x denně (5 – 10 dávek) po dobu 3 měsíců.