Hravě na trouby a grily

Špičkový prostředek pro rychlé a důkladné odstranění nečistot, připálenin a mastnoty! Hravě si poradí i připečenými zbytky jídla v troubě a na grilovacích roštech! 

 Vysoce koncentrovaný prostředek!
 Mimořádně účinné složení!
 Bez nepříjemného zápachu!

Čistič na trouby a grily, 250 ml

• Vysoce koncentrované složení. • Účinně odstraňuje mastnotu, připálené a připečené zbytky jídla v troubě a na grilovacích roštech. • Prostředek lze použít na čištění vnitřního prostoru trouby a na kovové rošty grilu. • Speciální gelová forma prostředku. • Vyčistí bez nepříjemného zápachu.

nr. 3022

Návod na použití

  • Používá se neředěný.
  • Prostředek nastříkejte rovnoměrně na čištěný povrch a nechte působit.
  • Po vyčištění povrch omyjte čistou vodou.
  • Účinek prostředku zvýšíte tím, že troubu nebo gril mírně nahřejete (cca 30 °C).
  • Výrobek je mimořádně účinný, proto při práci s výrobkem používejte rukavice a dodržujte pokyny výrobce.
  • Nepoužívejte na antikorové povrchy, hliník, teflon, lakované, plastové, dřevěné nebo pochromované povrhy a samočisticí trouby!

Naše zkušenosti

Tak tato forma na bábovku čekala vyloženě na Euronu Čistič na trouby a grily musel být aplikovaný nadvakrát, nános byl opravdu silný. Druhá fotka je focena po prvním čištění. Další čištění už bylo 100% úspěšné. Stačí jednoduše nahřát, nastříkat čistič, zafixovat potravinovou folií a nechat působit. Potom už jen opláchnete a je hotovo
Gel na trouby a grily, můj pomocník v domácnosti. Nejen trouby, ale i veškeré zapečené hrnce, kastrůlky i pekáče vyčistí bez drhnutí . Stačí nastříkat a nechat působit. Potom už jen mokrým hadříkem otřít a opláchnout teplou vodou. Naděžda Kyselá
Vím, že o čističi na trouby a grily se tu již psalo spousty, ale tento typ tu myslím ještě nebyl. Nadšeně mi o něm řekla kamarádka, která čističem čistila mřížku od topení, kterou si dala na pracovní kuchyňskou desku (bez podložení igelitem). Jaké bylo překvapení, když jí pak na desce zůstaly pruhy…..nastříkala tedy celou desku čističem, nechala 10min. působit a celou pracovní kuchyňskou desku setřela. Prý ,, Inu normálně mám po 15letech novou pracovní desku,,!! Takže vkládám foto mé desky, kterou jsem musela též zkusit takto vyčistit.
Je to síla!!!
Veronnika
Sice to byla červená konvice na vodu, ale jelikož ta barva byla spálená, tak nebylo co pokazit večer jsem nastříkala nahřátou konvici čističem, zafixovala fólií a nechala působit celou noc výsledkem je sice stříbrná konvička, ale vypadá mnohem líp. Ivana Kubínová
Můj největší ,,úspěch“ s čističem na trouby a grily. Mamka ji zkoušela čistit komerčními výrobky i drátěnkou. Taťka se také ,,pokoušel“ vyčistit. Nastříkala jsem čistič, zafixovala fólií a výsledek je myslím znát. Ivana Beránková
Vyzkoušejte náš mimořádně účinný čistič na grily a trouby. Rychle a spolehlivě odstraní zaschlou mastnotu i připečené zbytky jídla!
Dámy, musím se podělit!
Včera přišel manžel a prej: chceš to zkusit? Ale na to ani ta tvoje Aurora (čti Eurona) nepomůže.
Dnes ráno mu píšu: Haha, Eurona zvládne vše!
Stačilo nastříkat čistič na trouby a grily a nechat přes noc pod sáčkem pěkně pracovat.
Je to pánev kterou použil na rybách a tentokrát mu snad spadla do ohně i s míchanejma vajíčkama
Už může zas vyrazit a vzít si sebou oblíbenou pánev.
Any Sojková
Pár roků zažraná špína, která nikdy nesla ničím vydrbat.
Stačilo nechat hodinku působit čistič na trouby a grily a bylo hotovo.
Špína sama pustila a já už jen otřela do čista.
Marci Pokorná
Mám tu pro vás jednu epesni proměnu. V hlavní roli je starý, nečištěný gril mojí kamarádky. Postup jsem doporučila následující.
A) Pro lepší efektivitu a výsledek gril nahřát.
B) Nanést dostatečné množství Čističe na trouby a grily. Nebudeme vám lhát, na takovouto mastnotu a připáleninu toho byla potřeba opravdu velká spousta. Zabalit do strečky, tím se vše zafixuje.
C) Nechat působit co nejdéle, klidně přes noc.
D) Setřít a opláchnout .
E) Voilà
Petra Látalová