Jemný přírodní intimní gel

Přírodní gel pro intimní hygienu s Aloe vera šetrně pečuje o citlivou pokožku intimních partií. Harmonicky vyvážené složení s esenciálním olejem ze zelené mandarinky a bazalkovým extraktem obohaceno o antibakteriální složku a antimikrobiální ochranu jemně čistí, hydratuje a zklidňuje.

Přednosti a vlastnosti:

Přírodní gel pro intimní hygienu s Aloe vera šetrně pečuje o citlivou pokožku intimních partií. Harmonicky vyvážené složení s esenciálním olejem ze zelené mandarinky a bazalkovým extraktem jemně čistí, hydratuje a zklidňuje. Antibakteriální složka chrání před svěděním a vznikem zánětu. Optimální pH gelu pomáhá udržovat přirozeně zdravou mikroflóru intimních partií. Bez SLS/SLES, parabenů a syntetických barviv. Antimikrobiální ochrana proti kvasinkám Candidata!

Návod na použití

Malé množství gelu aplikujte na vlhkou pokožku intimních partií. Poté důkladně opláchněte vlažnou vodou. Vhodné pro každodenní použití.


Naše zkušenosti

Jdu s trochu choulostivou recenzi. Jedná se o intimní gel. Od puberty mám problémy s nepříjemnými výtoky. Vždy se používala intiny gely komerčních značek, vyzkoušela jsem jich hodně. Intim gel od Eurony používám cca 3ti měsíc a strašně hodně mi v této oblasti pomohl. Můj problém je mnohem lepší ne-li skoro žádný. Takže za mě určitě doporučuji.