Aviváž s kondicionérem Neutral

Pokud nejste příznivci vůní, ale potřebujete aviváž, po které bude prádlo pořád jako nové usnadní žehlení dokonce ve spojení s našimi pracími prostředky není nutné žehlit, aviváž s kondicionérem Neutral je pro Vás ta pravá volba👌. Neobsahuje žádná barviva, prádlo krásně změkčí a ručníky si po vyprání zachovávají přirozenou savost.

Aviváž s kondicionérem Neutral 2v1

Soft &Bright & Easy

8x koncentrovaná

Jen pro ten pocit… První změkčující přípravek na trhu bez parfému, připravený speciálně pro ty, kteří preferují změkčovač bez vůně.

Přednosti a vlastnosti:

  • Dlouhotrvající parfemace a měkkost.
  • Neobsahuje žádná barviva.
  • Oděvy a ložní prádlo jsou „jako nové“, ručníky si uchovávají přirozenou savost.

Jemná k citlivé pokožce!

Návod na použití

  • Dávkujte dle návodu na obalu.
  • Dodržujte pokyny výrobců textilií.
  • Neaplikujte přímo na prádlo, potřísnění oděvu nezředěným přípravkem může způsobit skvrny.
  • Při ručním praní rozpusťte změkčovač v příslušném množství vody a teprve potom použijte na prádlo.
  • Mimořádně ekologický obal, který jednoduše roztřídíte do odpadu.

Před Euronou vyprané, uložené bílé prádlo po delší době zežloutlo ač vyprané šlo znovu do pračky. Nechápala jsem, PROČ. Teď když peru s Euronou mám uložené vyprané bílé prádlo daleko více měkčí a při skladování NEŽLOUTNE👌.


Ohlasy spokojených zákaznic

Když jsem s Euronou začínala, narozdíl od většiny z vás jsem s ní neměla absolutně žádnou zkušenost – ani zprostředkovanou, maximálně to, co jsem si přečetla na webu v nějakých diskusích. Když jsem otevřela katalog a viděla tam aviváž za 199 Kč, tak se mi protočily panenky. Aviváž za 2 kila bych si v obchodě nikdy! Nekoupila! Kupovala jsem mnohem levnější, ale bylo mi jasné, že ji zkusit prostě musím a to, že je 8x koncentrovaná mě přesvědčilo, že ta cena není tak strašná. U pracích prášků jsem si teda už trošku klepala na čelo, prášek za 700? Haha! Tak to si fakt nikdy nekoupím! Čistič pračky jsem vzala, protože na všech stránkách katalogu, kde jsou prací přípravky je zmíněno, že Eurona doporučuje pračku vyčistit. Říkala jsem si, to je asi jen obchodní tah – prodat k tomu další zboží. No co – řekla jsem si 79 Kč, to je malá částka, moje pračka do této doby čištěná octem a to ještě jednou za uherský rok to jistě ocení.
Přišel první voňavý balík, tetelila jsem se nad výrobky, už jen ty vůně a vzhled – prostě nádhera. U pračky právě hromada barevného prádla, co se měla vyprat. Tak šup tam s ním a k tomu samozřejmě tu novou aviváž. Čistič pračky bude muset počkat. Teď prostě potřebuji prát. Napřed jsem nevěřícně koukala na to, že mám dávkovat tři ty mini víčka – to jako fakt? Přiznám se, že později jsem si to pro jistotu i přeměřila stříkačkou, že je to opravdu 18 ml – zdálo se mi to stále hrozně málo. Upřímně ani jsem nevěděla, kolik se má dávkovat „normální“ aviváže, lila jsem to tam vždy od oka – asi jako většina. Ale asi tak 4x-6x tolik co s Euronou. Takže jsem vyprala, prádlo vonělo po vytažení z pračky (mírně – měla jsem jemnou parfemaci), po usušení v sušičce téměř nic. Hmmm, asi budu muset objednat příště výraznější vůni. Večer následovala konečně očista pračky a druhý den další várka – tentokrát bílého prádla. No bílého… Když jsem prádlo vytahovala z pračky, tak jsem nevěřícně koukala! Cože???? Zaprané našedlé Lukáškovo pyžamko zářilo bělobou. To jako fakt??? Po vyčištění pračky a aviváži? V další objednávce už byl prášek na praní, protože jsem si říkala, když tohle dokáže vyčištění pračky a aviváž, co teprve dokáže prací prášek. Objednala jsem napřed malé balení, ale už je doma to velké za 700 a teď se tomu jen směji, jak jsem byla krátkozraká. Pokaždé když teď vytahuji z pračky bílé prádlo, tak se kochám tím, jak krásně bílé je! A když se mi tam náhodou objeví některé, které se s Euronou ještě nepralo, hned to poznám. Ta šeď na mě z té hromady běloby prostě smutně kouká a chce být také tak krásně bílá.
No a vůně? Po třech vypráních toho stejného prádla začalo prádlo i po vyndání ze sušičky náááádherně vonět a to i po vytažení po několika dnech ze skříně! Takže silnější vůně zatím nehrozí. Přesto, že jsem měla doma nějaké zásoby komerce, tak jsem část vyhodila a druhou část někomu darovala, protože mi bylo proti srsti dávat do pračky něco jiného, než tyhle skvělé přípravky. A hooodně se divím tomu, jak jsem mohla být do té doby spokojená s tím, co jsem pokaždé vytahovala z pračky jako „čisté“ prádlo. Máte svůj příběh?
Podělte se. Napsala: Jana Jirásková


Konečně pořádná aviváž – Neutral s aloe vera. Spodní prádlo krásně měkkoučké😃 a je bez vůně. Napsala: Miluše Davídková


Na neustálé otázky zda aviváž může do sušičky? Aviváž z Eurony do praní ano.