PureMimi 0+ Jemný krém na opruzeniny pro miminka

Na opruzeniny jemný krém

Jemný krém na opruzeniny pro miminka PureMimi 0+, 75ml

Vyzkoušejte pro své dětátko Jemný krém na opruzeniny pro miminka PureMimi 0+, který zmírňuje podráždění dětské pokožky a působí protizánětlivě! V plence jako v bavlnce!

Mimořádně jemné přírodní složení obohacené o vzácné rostlinné oleje, výtažky a aktivní látky pro miminka od narození. Zmírňuje projevy podráždění a působí protizánětlivě. Dermatologicky testováno Státním zdravotním ústavem. PureMimi účinky:

APRICOT SUPREMER – sametové pohlazení s meruňkovým olejem a bambuckým máslem. Nezbytný pro výživu, zdraví a vitalitu pokožky.

ANTIOXIDANT PROTECTION – ochrana s antioxidanty. Významné antioxidanty podporují přirozenou ochrannou bariéru pokožky.

AROMAWELLNESS – příjemné zklidňující aroma meruňky osvěžuje a zklidňuje pokožku v oblasti plenek.

BIO DEFENSE – první pomoc s olejem a extraktem z přírodní lékárny s certifikací ECOCERT obsahuje: BIO olej ze semen černého rybízu a BIO výtažek ze srdcovnice nadmuté. Redukuje podráždění, alergické a ekzematické reakce.

OAT RE-MEDICARE – revitalizace s olejem a výtažkem z ovsa s certifikací ECOCERT zklidňuje a zaceluje postižená místa.

ZINC DEFENSE – protizánětlivý účinek s oxidem zinečnatým díky svým antibakteriálním a antimykotickým vlastnostem čistí a ošetřuje.

Návod na použití

Používejte výhradně na dokonale očištěnou pokožku zadečku miminka. Opatrně a velmi zlehka, ideálně konečky prstů, naneste malé množství krému na postižená místa a jemnými pohyby vmasírujte. Nevadí, když necháte silnější vrstvu, krém chrání bolavá místa, působí hojivě a postupně se do pokožky vstřebává.


Recenze paní Magdy Lenochodové

Pokud vás někdy napadne běžet maraton, nezapomeňte si pořídit „Krém na opruzeniny“ na citlivá místa a „S.O.S. Aloe vera sprej“ na puchýře. 💪 😂 🏃
Úžasná úleva, bleskurychlá pomoc! 🍀


Recenze paní Lenky Kučerové

Tak už i na něj u nás přišla řada…🌸JEMNÝ KRÉM NA OPRUZENINY🌸 z naší skvělé skupiny výrobků ve složení 🍃NATURAL PRODUCT🍃…večer se Páťa po dlouhé době oprudila 😏, tak jsem jí hned namazala, a ráno jsem zírala, že je vše beze stopy pryč – to se mi u žádného krému ještě nestalo 👍