S.O.S = přírodní léčivo!

Aloe vera S.O.S. sprej, 250 ml

Unikátní, blahodárně působící 90 % Aloe vera S.O.S. sprej je ideálním prostředkem pro péči o suchou a namáhanou pokožku, kterou hydratuje, vyživuje a regeneruje. Sprej je možné aplikovat i na pokožku podrážděnou sluncem nebo hmyzím bodnutím, kterou díky obsahu panthenolu a allantoinu příjemně zvláčňuje. Obsažený tea tree olej je vhodný k dezinfekci drobných poranění. Navíc příjemně chladí pokožku. Sprej je možné použít i k výplachu ústní dutiny.

Čistá síla přírody!

Doplňující informace

Věděli jste, že Aloe vera S.O.S sprej Vám může zajistit péči jako v kosmetickém salonu? Můžete ho používat také k péči o pleť – například namísto pleťové vody. S jeho pomocí si snadno připravíte také regenerační chladivé obklady na citlivou pokožku očních víček, což ocení zejména ti, jejichž oči jsou často unavené.

Návod na použití

Sprej nastříkejte na pokožku a nechte zaschnout či lehce vmasírujte. Aplikaci opakujte dle individuální potřeby.

Specifické složení

V S.O.S. spreji jsou obsažené extrakty 19 bylin: světlík lékařský, měsíček lékařský, řebříček obecný, přeslička rolní, violka trojbarevná, rozrazil lékařský, jírovec maďal, sléz lesní, jitrocel kopinatý, lípa malolistá, levandule lékařská, bez černý, prha arnika, máta peprná, sedmikráska chudobka, hluchavka bílá, pampeliška lékařská, mochna husí, lnice obecná


RECENZE paní Klára Nykodýmová

Jako zdravotní laborantka a chemická inženýrka se s vámi ráda podělila o informace spojené s Aloe Vera, která je často přezdívaná jako Pramen života“. Jak zázračné účinky aloe jsou většina z nás dobře zná – mnozí jsme si ji vyzkoušeli na vlastní kůži, a to především díky Aloe vera S.O.S. sprej přípravku od EURONA by CERNY.
Pojďme se tedy na tuto rostlinu podívat z bližší perspektivy. Aloe Vera je známá od nepaměti. Například ve starověkém Egyptě královna Nefertiti nebo Kleopatra jí používali pro udržení krásy a mladistvého vzhledu. I v současné době nalezneme spoustu kosmetických výrobků s jejím obsahem Aloe vera. Aloe vera S.O.S sprej EURONA by CERNY lze použít jako velmi vyživující čistící pleťovou vodu.
Aloe vera je rostlina, která je příbuzná cibuli, česneku, ale také chřestu. Rostlina je tvořena z 95 % vodou a pouhých 5 % tvoří až 200 známých léčivých látek.
Obecně: Aloe Vera působí na poškozené epitelové tkáně, což je vrstva buněk na povrchu těla (kůže) a na vnitřním povrchu dutých orgánů (trávicí trakt, nosní dutiny, plíce, apod.). Aloe vera urychluje hojení spálenin, ekzémů, ústních i žaludečních vředů, a to protože všechny tyto tkáně mají společné to, že jsou epitelové.
A víte proč Aloe vera tak zázračně léčí spáleniny, ekzémy a jiné kožní problémy?
Obsahuje skupinu složitých cukrů, tedy polysacharidů, které zvlhčují pokožku. Aloe vera se absorbuje hluboko do tkáně kůže a stimuluje vazivové buňky, což jsou kolagen a elastická vlákna, výsledkem je pružná kůže bez vrásek a jizviček. Dále rostlina na povrchu kůže působí jako „lepidlo“, tím povrch kůže udržuje hladší a hebčí a zabraňuje jejímu odlupování (například tedy zabraňuje tvorbě puchýřků při spálení, nebo popraskání kůže u ekzematiků). Jelikož v současné době probíhá období chřipek a podobných jiných kapénkových infekcí, které především začínají v nosních a ústních dutinách doporučuji Aloe vera S.O.S. sprej si přípravek pořídit. Aplikace okamžitě ulevuje od nepříjemných pocitů, jako je např. bolest v krku, či pálení v nose, což jsem si na vlastní kůži v minulých dnech sama otestovala 😊
Navíc blíží se čas Vánoc a s ním i příprava našeho oblíbeného cukroví. Dostat se holou rukou do kontaktu s rozpálenou troubou není nic příjemného, i pro tento účel je dobré mít Aloe Vera S.O.S sprej doma👍