Šampon pro čtyřnohého miláčka

Zdravá pokožka a krásná srst


Najdete v sekci: Animal care



🐶PŘÍRODNÍ ŠAMPON PRO PSY S ANTIBAKTERIÁLNÍ PŘÍSADOU🐶

Vyvinutý přímo ve spolupráci s veterináři‼️

To není předražená sranda, to je jeden z báječných kvalitních výrobků s dodávkou až do domu.🏠

  • Aktivní složky: ALOE VERA PURE – 100% přírodní Aloe vera. Má protizánětlivé, hypoalergenní vlastnosti. Zklidňuje pokožku, podporuje hojení drobných poranění.
  • PLANTAGO LANCEOLATA PURE – 100% přírodní extrakt z?jitrocele kopinatého. Bohatý obsah vitamínů C, A, K. Přírodní zásobárna minerálů, enzymů, flavonoidů a tříslovin. Obnovuje kvalitu srsti, dodává jí přirozenou pružnost a lesk.
  • MELISSA OFFICINALIS PURE – 100% přírodní extrakt z meduňky lékařské. Má antibakteriální a zklidňující účinky na pokožku. Působí proti mastné srsti.
  • MENTHA PIPERITA PURE – 100% přírodní extrakt z máty peprné. Přirozeně čistí a reguluje tvorbu kožního mazu. Osvěžuje pokožku, dodává příjemný chladivý efekt.
  • HERBAL AROMA COMPLEX – Směs esenciálních olejů z meduňky a máty. Příjemná 100% přírodní vůně bylinek.
  • Přednosti a vlastnosti: Veterinární přípravek pro psy s antibakteriální složkou. Jemně a šetrně pečuje o srst a pokožku psů. S osvěžujícím a zklidňujícím účinkem. Vhodný pro všechna psí plemena a typy srsti. Obsahuje výhradně látky šetrné ke zdraví Vašeho mazlíčka i přírodě. Vyrobený pouze z přírodních zdrojů, ekologický a hypoalergenní. Bez silikonů, barviv a parabenů. Bez phenoxyethanolu, PEG, SLES /SLS. Hypoalergenní.

Návod k použití:

Celou srst navlhčete vlažnou vodou a naneste přiměřené množství šamponu. Důkladně masírujte srst po dobu přibližně 10 minut. Po uplynutí doporučené doby důkladně odstraňte zbytky šamponu vodou. Umytou srst vysušte. Zamezte kontaktu s očima a ušima zvířete.

Recenze paní Dáša Bátlová

Antibakteriální šampon – 🐎🐑 nejenom pro psy. Výsledkem je hebká srst našeho miláčka i mé ruce jsou hebké a příjemně voní. Psa drbu po dobu 10 minut, co šampon působí. 😀 Zklidní dobře pokožku 😃 ne našeho psa

Recenze paní Daniela Šiknerová

Šampon (nejen) pro psy
Šetrný a jemný šampon, přizpůsobený pH pokožky našich čtyřnohých miláčků .
Je vhodný kromě pejsků také pro kočky, králíky, morčata a pozor – také pro koně!! 😀 Olej z meduňky indické, který je v šamponu obsažen, má jak antibakteriální, tak antivirové a antiparazitární účinky.
Přesto bude zatím na obale uváděn především antibakteriální účinek. Takže když se vyskytne bleška, určitě tímto šamponem neublížíte, naopak.
Doporučuji především jako prevenci proti kožním potížím, cizopasníkům ale také jako běžnou očistu našich čtyřnohých miláčků.
Šampon nemá repelentní účinek
Vyhněte se očím a uším.

Recenze paní Bronislava Štůsková

Taky jsem nadšená vůni a krásným pocitem, že máme už svoje přípravky pro mazlíčky 😀 Mytí jsem si užila i jááá …. Masírování šamponu jsem si stopla a potvrzuji, že info o použití v katalogu (důkladně masírujte srst po dobu přibližně 10 minut) je snadno splnitelné, mám mopsíka a drhnutí – masírování nám trvalo 8 minut 😀 Můj závěr – 10minut působení je lehce splnitelné😀