Ovoce a zelenina jako ze zahrádky!

Speciální mýdlo na ovoce a zeleninu je unikátním výrobkem na trhu. Díky přírodním extraktům ze zázvoru a grepu šetrně smývá škodliviny vyskytující se na ovoci a zelenině z obchodu.

  • Omývá stopy chemických přípravků, postřiků a pesticidů, které nelze smýt pouhou vodou.
  • Odstraňuje nežádoucí znečišťující látky, jako např. oleje, prach a výfukové plyny.
  • Obsahuje přírodní extrakt z grepových jader, která jsou ceněna pro své antiseptické a desinfekční účinky.
  • Obsahuje přírodní extrakt ze zázvoru, který je vyhlášený svými antibakteriálními a protizánětlivými účinky.
  • Nezanechává žádnou příchuť.

Věděli jste, že mnoho pesticidů, které se v dnešní době běžně používají, má toxické účiny na lidský organismus a mohou například negativně ovlivnit vývoj nervové soustavy? Řada pesticidů je řazena mezi tzv. endokrinní disruptory, které mají schopnost narušovat hormonální systém člověka.


Návod k použití

Aplikujte pomocí rozprašovače na povrch ovoce nebo zeleniny. Nechte 1 minutu působit. Dokonale opláchněte přípravek proudem vody.


Recenze paní Radany Hruškové

Myslela jsem si, že tohle speciální mýdlo na ovoce a zeleninu je zbytečný luxus, dokud jsem si ho sama neobjednala a nevyzkoušela.
👇👇👇
Speciální mýdlo na ovoce a zeleninu ➡️ kód 3187


Recenze paní Dariny Kovalczykové

Speciální mýdlo na ovoce a zeleninu

když jsem poprvé viděla v katalogu Speciální mýdlo na ovoce a zeleninu, myslela jsem si, to nikdy nebudu potřebovat. No a uběhlo pár týdnů a já je mám doma. A co mě vedlo k nákupu? Malá miluje hrozny a brokolici. No a když jsem jí je chtěla dát, musela jsem je několikrát umývat vodou a stejně voda byla pořád špinavá. Po této zkušenosti jsem neváhala a mýdlo si koupila. Včera jsem dělala brokolicové placky. Prvně jsem brokolici omyla vodou, ale výsledek byl pořád stejný, tak na řadu přislo speciální mýdlo od Eurony. Výsledek můžete vidět sami.
Fotku jsem nijak nepřikrášlovala, opravdu ta barva je taková jako na fotce


Recenze paní Michaela Pátková

Trvalo mi to skoro dva roky, než jsem se odhodlala vyzkoušet 😁 Ani tak neřeším vzhled ovoce, ale speciálně u vína miluju, jak je na jazyku po mýdle hlaďoučké bez toho trpkého čehosi, co zůstává na jazyku a na patře po umytí pouhou vodou. I když zůstane ta patina, která je u vína přirozená, tak je prostě hladké a bez pachuti. Dnes už bez něj ani ránu 😁❤️


Jako wow…. Doslova se před očima vybarvila. Ani nevím, že brokolice má před uvařením takovou krásnou barvu…
Adéla Suchánková

Víc dokáže přesvědčit že speciální mýdlo na ovoce funguje chuť a vůně. Přesvědčte se sami.
Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 2019-01-01-10-1.png.