Vlastní podnikání bez vstupní investice

NEJEN SLEVA, ALE I ZAJÍMAVÝ ZDROJ PŘÍJMU

Vy sama kdykoliv se můžete rozhodnout co využijete

NÁKUP SE SLEVOU 

Můžete využít HESLO HOSTA 420-9281872558 a získáte nejen skvělé výrobky EURONA by CERNY za velkoobchodní ceny – s nižší marží (20 % a podle objemu objednávek až 30 %), ale také mou osobní podporu a možnost dalších dárků. Když vyplníte potřebné údaje v objednávce, získáte tak své odběrové číslo které bude pro ostatní domácnosti heslem pro hosta. Pak vždy nakupujete za velkoobchodní ceny. Je to jednoduché. Do aromatické zdravé domácnosti nakupujete účinné přípravky ekologicky šetrné.

DÁREČKY ZA DOPORUČENÍ

S každým nákupem (pro sebe, kamarádku či kolegyni) na e-shopu získáváte kreditní body a provize. Provize si nemusíte hned vybírat v následujícím měsíci, stačí si provize střádat a na konci roku a před svátky si udělat radost, například dárky pro Ježíška nebo na vánoční stůl zdravou rybu Lososa Atlantského z českého unikátního moře nebo úklidové prostředky nejen pro vánoční úklid.  

Podmínkou pro provizi je že v daném měsíci vaše objednávka(y) za 200 bodů nebo vlastních 100bodů a 1 registrace s odběrem za 100 bodů. Jak si chytře střádat provizi na dárky? V daném měsíci není nutné si objednat ale umožníte třem domácnostem registrace s minimálním prvonákupem v hodnotě 1500 Kč.

ZAJÍMAVÝ ZDROJ PŘÍJMU

Může se snadno stát, když se podělíte o nadšení z produktů od EURONY by CERNY, ostatní se podělí o nadšení z produktů a nakupují si také sami produkty od EURONY by CERNY. Stane že jedna kamarádka ráda od vás produkty od EURONY koupí, protože právě potřebuje něco šetrného pro své atopické dítě, nadchne ji přípravek na skvrny, očaruje ji příjemná vůně, nadchne ji malá spotřeba nebo jen hledá něco ohleduplného k přírodě. Pak se stane pro vás EURONA zajímavým zdrojem příjmu nebo levných nákupů (balík za 121 Kč). Zejména maminky na rodičovské ocení možnost přivýdělku a pak vydělávat si provizí z týmového prodeje.

Stačí se jen podělit o zkušenostech s produkty od Eurony a s jakou lehkostí, dokonalostí se staráme o zdravou aromatickou domácnost a umožnit totéž jiným domácnostem aby si sami nakupovali.

Prémiový podpůrný program „Úspěšný start“

„Můžete vydělat jmění, ale k čemu to bude, když tomu obětujete své děti, přátele nebo zdraví? Můžete si dovolit spoustu věcí, ale jak vám mají dělat radost, když se o ně nebudete mít s kým podělit? Kdy si naposledy někdo vzal takové věci s sebou do hrobu?
Jsou lidé, kteří to opravdu chápou, a je jich čím dál více… Další zjistili, že vykonávání monotónní práce, přestože trvá pouze 40 hodin týdně, také opravdové štěstí nepřináší. Pochopili, že namáhavá práce, která nemá smysl, neotvírá dveře ke spokojenosti v čase, který jim zbývá.

Hlavním lákadlem pro většinu lidí v této skupině je však pro mnohé základní a pro jiné konečný produkt, který prodávají: Svoboda.
Osvobození od nouze, možnost žít skutečně smysluplný život plný hojnosti – nahlas, barevně a VE VELKÉM. Randy Gage

Autor knihy, Jak si vybudovat MLM stroj na peníze