S prvním nákupem úspora 1333Kč

Jak už možná víte – má u nás doma výhradní právo na úklid jedna jediná značka – EURONA by CERNY. Je ekologicky šetrná a funguje na 1000% – bez vedlejších účinků typu chemický smrad nebo zanášení pračky. Možná nevíte je to, že se na prvním nákupu (i těch dalších) se dá poměrně dost ušetřit…

Uklidit celou domácnost a ještě ušetřit? To by šlo… 🙂“

EURONA by CERNY nabízí k první objednávce poměrně velkorysé motivační bonusy. Jen první objednávka při otevírání odběrového účtu má nejvíce výhod. Některé můžete využít i u dalších objednávek.

Pro začátek potřebujete tzv. heslo pro hosta. Tohle číslo, zadané v objednávkovém procesu, Vám umožní nákup za velkoobchodní cenu – bez 20% maloobchodní marže. Heslo pro hosta  je 420-9281872558 (pokud se vám ho nechce zadávat, jednoduše klikněte na tento odkaz, do objednávky se vám zapíše samo).

Dalším kouzlem do skládačky jsou tzv. produktové body. Ty najdete u všech produktů  (výjimkou jsou výrobky z kategorie Acces. – tedy příslušenství).

Jeden bod odpovídá 25 Kč v katalogových (maloobchodních) cenách.

Magickým číslem pro získání nejvíce výhod je 100 bodů, tedy objednávka za cca 2500 Kč    ( nákup za velkoobchodní ceny  je  cca  2083 Kč  to je  sleva – 416 Kč).

Pozor: před finálním odesláním objednávky zkontrolujte, že opravdu po přepočtu objednávky  máme  100 bodů (či více) – u některých výrobků se v rámci akce může při přepočtu v košíku snížit cena a tím i odečíst body
(dělají to např. tyčinky Jetbar – ze 6 ks je vám účtováno jen 5).
Produkty z kategorie příslušenství nemají bodovou hodnotu.

Možná si při představě objednávky za 2 tisíce ťukáte na čelo – ale zkuste říct kamarádkám nebo rodině, že objednáváte – a jestli nechtějí něco přihodit…

Nedívejte se na cenu produktu ale na cenu jedné dávky.

Třeba univerzální čistící prostředek (229 Kč/1l – na 20 lahví po 0,5 l), který po naředění vychází na nějakých 11 Kč za láhev a umyjete s ním bez nadsázky úplně všechno od půdy po sklep.  Jeden z Top produktů  – je to tahák, který chtějí úplně všichni.

A co že to vlastně za 100 bodovou objednávku dostanete navíc?

Slevu jak už jsem psala ve výši cca 416 Kč

Doručení kurýrem NEPLATÍTE POŠTOVNÉ 90 Kč  (zásilku vám domů doveze kurýrní služba GLS, DPD, nebo PPL obvykle už 2. den po objednání)

Ve Start Packetu v hodnotě 199,–Kč najdete pěkně obsáhlý katalog (má přes 300 stran) s přehledem výrobků a návody k použití…

…a taky krabici se vzorky aviváží s kondicionérem. Je na vás, jestli podle nich budete vybírat sami, ukážete je kamarádkám a budete objednávat společně – nebo je přidáte k prádlu v pračce 🙂

Tahle nabídka platí opravdu jen u první objednávky.

K tomu získáte nárok z prémiového tříměsíčního programu „Úspěšný start“ a  jednu aviváž s kondicionérem v hodnotě 199 Kč podle vlastního výběru. Aviváž s kondicionérem dostanete, pokud objednáte i příští měsíc (výše objednávky už nehraje roli).  A pro objednávky v příštím měsíci máte o 5% slevu vyšší.
Máte možnost nabídnout výrobky dál za maloobchodní cenu (je to jen na vás 🙂 Můžete, nemusíte. Třeba vás to začne bavit 🙂 ) a díky prémiovému programu „Úspěšný start“ za splnění získáte další dva produkty ZDARMA.

Co do první objednávky určitě přidat?

Aneb můj osobní „hvězdný tým„…

Univerzální úklidový čistič nesmí chybět v žádné domácnosti, uklidí skoro všechno od půdy po sklep.

Univerzální multifunkční Agent s obsahem kyslíku  dokonalý v odstranění skvrn na prádle, ucpané odpady či kámen v záchodové míse jsou minulostí, na plísně na stěnách žádný problém, kam se nedostaneš s kartáčkem tam Agent zasáhne a špínu vyšťourá, šetrně dezinfikuje sifóny, prádlo, odstraní těžce odstranitelnou špínu…..)

Čistič koupelen poradí si i s vodním kamenem na zástěnách – snadno, rychle a bez zápachu, vyčistí a naimpregnuje pro další lehký úklid.

Prášky a gely na praní (bez plnidel, chlóru, formaldehydů, perborátů se složkou proti vodnímu kameni) 1l gelu  nebo malý prášek vám vydrží přinejmenším stejně dlouho, jako kanystr z běžné drogerie. Jedna prací dávka na 6kg prádla jen 18 – 30ml podle tvrdosti vody.

Aviváže s kondicionérem 8x koncentrovaná příjemné aromatické vůně, ulehčí žehlení a později už žehličku nebudete potřebovat protože prádlo stačí jen pohladit a uložit. Jedna aviváž vydá 55 pracích dávek na 6kg prádla jako jeden litrový prací gel nebo malý prací prášek.

Sašetky a voňavé spreje (nádherně provoní prádlo i prostory bytu. Spreje skvěle pohlcují a pachy vydrží dlouho. Sama jich mám doma pěknou sbírku 🙂

Jdete vybírat? 🙂

E-shop EURONA by CERNY najdete pod záložkou Výrobky. Heslo pro hosta pro získání velkoobchodních cen je 420-9281872558