Proč doporučovat Euronu?

Celý život pro mě bylo naprosto přirozené doporučit něco s čím jsem sama spokojená s dobrou restaurací, že jsem viděla skvělý film, spokojenost s ubytováním v příjemném Penzionu, či Hotelu. Prodejnu ve které nakoupí za super peníze konkrétní produkt (potraviny, uzeniny)
Máte to tak také? Jsem si naprosto jistá, že ANO. Je logické DOPORUČIT dál to, s čím jsem sama spokojená.
U Eurony se mi líbilo, že otevřením odběrového účtu nejsem k ničemu zavázaná. Brala jsem to, jako když mám věrnostní kartu v kterémkoliv supermarketu. Žádné vstupní poplatky, ani obnovovací.  Žádné povinné odběry. Prakticky otevřením odběrového účtu byla ta nejlepší volba. A to pohodlí domova. Objednáte zboží a přepravní služba Vám ho doveze až domů nebo na místo určení.
Nakupujete levněji kvalitní, luxusní produkty a s možností  dalších výhod.

Když to neuděláte Vy, nabídne ji Euronu dříve nebo později někdo jiný….

To nejlepší nakonec !

EURONA by CERNY nabízí TŘI možnosti spolupráce a je jen na Vás, kterou si vyberete:
1. Doporučujete Euronu a umožněte dalším domácnostem si otevřít odběrový účet (domácnosti zadávají Vaše zákaznické číslo). Tvoříte si pak svou obchodní skupinu. Z nákupů své skupiny máte provize. Máte tak výrobky dle Vašeho výběru zdarma, přivýdělek nebo trvalý příjem. Je to nejvíce výhodná a využívaná možnost jak mít další pasivní příjem.

2. Ukazujete svým kamarádkám – zákaznicím katalog a prodáváte výrobky za cenu jak v katalogu. Rozdíl mezi katalogovou a nákupní cenou tvoří Váš zisk. Výrobky se nesmí prodávat za jiné než katalogové ceny. Jste prodejce.

3. Nakupujete podle své potřeby pro sebe a svou rodinu za velkoobchodní ceny. Máte otevřený odběrový účet a využíváte výhody levnějšího nákupu.

Zaujala Vás první možnost? Ozvěte se.

Nebojte se doporučit tak skvělé produkty dále……..využijte příležitosti, které se nám dostává……Když to neuděláte Vy, nabídne jim Euronu dříve nebo později někdo jiný….