Jak lehce na troubu a gril?

Čistič na trouby a grily, 250 ml

nr. 3022

Než jsem poznala produkty Eurony a konkrétně Čistič na trouby a grily, nedokázala jsem tak lehce vyčistit troubu. Tento produkt osobně doporučuji a by neměl chybět v žádné domácnosti. Účinně, překvapivě lehce odstraňuje mastnotu, připálené a připečené zbytky jídla v troubě a na grilovacích roštech. Prostředek lze použít na čištění vnitřního prostoru trouby a na kovové rošty grilu.
Nepoužívejte na antikorové povrchy, hliník, teflon, lakované, plastové, dřevěné nebo pochromované povrchy a samočisticí trouby!

Přednosti a vlastnosti:

  • Vysoce koncentrovaný
  • Vyčistí bez nepříjemného zápachu

Návod k použití:

  • Používá se neředěný.
  • Nahřejte si troubu nebo čištěný předmět na cca 30 °C.
  • Prostředek nastříkejte rovnoměrně na čištěný povrch a nechte působit min. 30 min. Pro lepší účinek na povrch přiložte mikroténový sáček nebo potravinářskou folii. Krásně zafixujete čistič.
  • Po vyčištění povrch omyjte čistou vodou.
  • Výrobek je mimořádně účinný, proto při práci s výrobkem používejte rukavice.

Ukázky  a recenze spokojených zákaznic…

Recenze paní Kateřiny

Krásný den, ráda se s Vámi podělím o dnešní zážitek. Už někdy před Vánoci mi tchýně povídala, že by potřebovala vyčistit troubu, že jí má hrozně špinavou a že to ničím nejde dolů. Byla to výzva pro mě i pro Euronu💖 chápejte, moje tchýně už je dáma v letech a všechno umí nejlíp 📷:-(
Ale dnes valila oči👏👏👏 i když u mě celou dobu stála, tak pořád nechápala, že jsem to vyčistila bez drhnutí. Že jsem přípravek jen protřepala, nastříkala, vypila si kávu a po cca 45 min. jen setřela vodou💖💖💖
Byla jsem trošku roztržitá a málem zapomněla fotit😂 tak mám fotky zašpiněné trouby hned po nanesení přípravku…..aspoň vidíte, jak mastnota hned stéká….

Než produkt použijete, poraďte se se svým poradcem…


Recenze paní Místecká

Dnešní návštěva u sestry na ☕ a odcházela jsem domů s konvicí. To jsou mi kšefty! 😁
Požadavek zněl, ať se konvice jen blýská, tak teda jo no 🤷😀 pomohl čistič na trouby a grily