❤ HARMONELO COLOSTRUM ❤

UPOZORNĚNÍ: PŘED POUŽITÍM POŘÁDNĚ PROTŘEPAT!

HARMONELO COLOSTRUM je produkt bohatý na bílkoviny, které mají tendence se shlukovat do tzv. shluků, neboli „cucků“.

Upozorňujeme na to, že to je absolutně normální chování bílkovin v roztoku a tedy viditelná výrazná sedlina nažloutlé barvy NENÍ, v žádném případě, na závadu produktu!

Sedlinu však lze rozmíchat tzv.protřepáním, které je o dost snažší, pokud produkt již není úplně plný – to znamená, že jste již odebrali např. aspoň 2 odměrky z lahvičky aby vznikl prostor na lepší promíchání.

A CO TRVANLIVOST A JAK USKLADNIT?

HARMONELO COLOSTRUM Vám po otevření vydrží nejméně měsíc a samozřejmě že je vždy lepší jej (podobně jako FLEXI) uchovávat v ledničce, avšak u COLOSTRA to není úplně bezpodmínečně nutné, pokud zrovna není lednice k dispozici.

CO JE COLOSTRUM?

Mlezivo (též kolostrum) je takzvané prvotní mléko u savců, tvoří se v mléčné žláze těsně před porodem a je produkováno asi 3–5 dní po něm.Složením se kolostrum významně liší od zralého mléka. 

  • Dítě se narodí s minimální autoimunitou
  • Již v porodních cestách se setkává s mikroorganismy
  • V co nejkratší době potřebuje ochranu
  • Má sací reflex
  • Požití mateřského mléka (colostra) podporuje tvorbu autoimunitního systému a zdravý vývoj jedince

Kolostrum obsahuje více než 200 (doposud známých) účinných složek – k nejlépe popsaným patří zejména:

  • Imunoglobuliny = hotové protilátky (perorální očkování) – pro stanovení kvality kolostra byl stanoven parametr % obsahu imunoglobulinu třídy G – IgG
  • Laktoferin – vazba železa a protibakteriální a antivirový účinek
  • Oligosacharidy – bifidoefekt, podporují tvorbu tělu prospěšné střevní mikrobioty
  • Enzymy a vitamíny (hlavně rozpustné v tucích)
  • Růstové faktory – vývoj a obnova buněk
  • Všechny tyto složky obsahuje kolostrum v optimálním poměru a přírodním stavu (nesyntetické)

KOENZYM Q10

  • Tato sloučenina je funkčně podobná vitamínům a je obsažena ve většině lidských buněk, vyjma červených krvinek a buněk v čočce, kterým chybí mitochondrie.
  • Koenzym Q10 významně přispívá ke konverzi energie z potravy do chemické energie ATP. Nejvíce Q10 tedy obsahují srdce, plíce, játra, tedy orgány s největšími požadavky na energii.
  • Slouží jako antioxidant v mitochondriích a lipidových membránách, brání tyto struktury před volnými radikály.

VITAMÍN D3

Vitamín D je v tucích rozpustný vitamín zodpovědný za zvýšení vstřebávání vápníku, hořčíku a fosforečnanů ve střevech.

  • Je klíčový pro správnou funkci imunitního systému
  • U lidí jsou nejdůležitějšími sloučeninami v této skupině vitamín D3 (také známý jako cholekalciferol) a vitamín D2 (ergokalciferol).

OTÁZKA:
POKRÝVÁ MNOŽSTVÍ VITAMÍNU D3 V PRODUKTU
TZV. DOPORUČENOU DENNÍ DÁVKU?

Kolik vitamínu D potřebujeme za den přijmout, záleží na mnoha různých faktorech. Udávaná doporučená denní dávka se často liší, ale obecně se však pohybuje kolem 400 až 800 IU (10 až 20 mcg).

V jedné odměrce HARMONELO COLOSTRUM je obsaženo 200 IU jednotek, což znamená, že již 2 odměrky produktu plně pokryjí doporučenou denní dávku Vitaminu D.

POZOR na dlouhodobé nadužívání VITAMINU D (např. více jak 2.000 UI/den), které může vést k usazování Vápníku (Calcia), např. v ledvinách!

VITAMÍN K

  • Vitamín K je vitamín rozpustný v tucích. Označení „K“ je odvozeno z německého slova „Koagulation“, tedy od procesu srážení krve.
  • Vitamín K je nezbytný pro funkci několika proteinů podílejících se na srážení krve. Vitamín K je dále nezbytný v procesu mineralizace kostí, buněčného růstu a metabolismu proteinů cévní stěny.

POZOR:
Vitamín K má schopnost ředit krev a proto zde musí dbát opatrnosti všichni pacienti, kteří užívají léky na ředění krve a ohledně použití produktu se musí poradit se svým ošetřujícím lékařem (podobně jako u produktu VITALITY, kvůli obsažené ALOE)!

OTÁZKA:
JAKÝ JE ZDROJ COLOSTRA HARMONELO
A JAKOU METODOU SE ZPRACOVÁVÁ?

  1. Colostrum Harmonelo se získává pouze z kontrolovaných chovů z farem v rámci Evropské Unie (nejde tedy o zdroje ani z Číny, Vietnamu, či Austrálie apod.)
  2. Colostrum Harmonelo je zpracováno metodou sušením mrazem neboli tzv. Lyofilizací, či vakuovým vymrazováním chcete-li. Jedná se o nejšetrnější metodu, která zachovává maximum obsažených živin a je tak v současnosti nejmodernější metodou, pro stabilizaci protejnů.

SHRNUTÍ: 
PROČ COLOSTRUM HARMONELO?

Používá se tzv. purifikované a zakoncentrované COLOSTRUM, kdy se využívá technologie tzv. ultra-filtrace.

Tato technologie z COLOSTRA odfiltruje většinu laktózy a zakoncentrovává do velmi vysokých dávek protilátky (imunoglobuliny, cytokiny a další látky v Colostru obsažené).

Proto HARMONELO COLOSTRUM má na jednu jednotku objemu nebo hmotnosti, výrazně vyšší množství účinných složek, než můžeme najít v jiných Colostrech na trhu.

Navíc kombinace v mixu s Koenzymem Q10 a vitamíny D a K vykazuje synergický efekt, kdy klient za jedny peníze dostává více aktivních látek, které jsou v mixu účinnější, než kdyby byly podávány zvlášť – to vše v tekuté formě a lahodné vanilkové chuti.

Cena 999,–Kč

Zvýhodněný balíček 3+1 zdarma cena 2997,–Kč