Vítejte ve společnosti Harmonelo LLC


HARMONELO vzniklo přímo v srdci Evropy, ale má ambici dostat se až na globální trhy a postupně se stát plnohodnotným světovým hráčem v oblasti unikátních přírodních potravinových doplňků s vysokou přidanou hodnotou, které přinesou nekonečné zdraví, energii, radost a pohodu do rodiny každého, kdo se připojí k tomuto hnutí ať už jako zákazník, nebo člen obchodního týmu?

Podívejte se na super prezentaci, kde jsou představeny všechny produkty společnosti a možnosti spolupráce.

https://www.facebook.com/karmazin.m/videos/2822656147946750

Doplněk stravy Harmonelo Flexi je sirup s pomerančovou příchutí, který obsahuje jedinečnou směs kolagenu, MSM, chondroitinu a boswelie. Obsahové látky klejopryskyřice kadidlovníku pilovitého (Boswelia serrata), přispívají k udržení normálního stavu kloubů. Základem sirupu je 85% rozpustná čekanková vláknina na bázi fruktooligosacharidů, která podporuje přátelské střevní bakterie.

Doplněk stravy Harmonelo Probio je sirup na bázi prebiotické rozpustné vlákniny z čekanky. Obsahuje jedinečnou kombinaci 12 probiotických kmenů šetrně ošetřených tzv. tyndalizační technologií, díky které si probiotika zachovávají svůj účinek. Doporučená dávka obsahuje probiotikum vyrobené z 10 miliard bakterií. Produkt je posílen čistým inulinem, čímž se vytváří silný synergický efekt na přátelské střevní bakterie.

Doplněk stravy Harmonelo Vitality je sirup na bázi prebiotické rozpustné vlákniny z čekanky. Obsahuje jedinečnou kombinaci aktivních enzymů papainu, bromelainu a proteáz. Aloe vera působí jako účinný antioxidant přispívá k očistě organismu. Základem sirupu je 85% rozpustná čekanková vláknina na bázi fruktooligosacharidů, která podporuje množení přátelských střevních bakterií.

Doplněk stravy Harmonelo Life je sirup na bázi prebiotické rozpustné vlákniny z čekanky. Obsahuje jedinečnou kombinaci šťáv z plodu dragon fruit (dračí plod – pitaya) a goji, fortifikovanou betaglukanem z hlívy ústřičné. Dračí plod (Dragon fruit) je oblíbený tradiční plod z oblasti střední Ameriky a Asie. Plody kustovnice čínské, neboli goji, jsou díky svému složení označovány za superpotravinu 21. století. Základem sirupu je 85% rozpustná vláknina na bázi fruktooligosacharidů, která podporuje přátelské střevní bakterie.


Doplněk stravy Harmonelo Bifi sirup na bázi prebiotické rozpustné vlákniny z čekanky. Obsahuje jedinečnou kombinaci 12 probiotických kmenů. Probiotika jsou šetrně ošetřena tzv. tyndalizační technologií, nedochází tak k narušení probiotického účinku a přátelské bakterie si zachovávají svůj účinek.
Uvádíme na trh zcela nový doplněk stravy, jehož hlavním cílem je působit příznivě na střevní mikrobiotu – napomáhá k udržení jejího normálního stavu a zároveň k lepší a hladší průchodnosti střev. Jednou z největších výhod je pak možnost použití i v nestandardních případech, kdy není doporučeno užívat běžně dostupná probiotika. Zvyšuje příjem bifidobakterií.

Doplněk stavy Harmonelo Lacto sirup na bázi prebiotické rozpustné vlákniny z čekanky. Obsahuje jedinečnou kombinaci 12 probiotických kmenů. Probiotika jsou šetrně ošetřena tzv. tyndalizační technologií, nedochází tak k narušení probiotického účinku a přátelské bakterie si zachovávají svůj účinek.
Působí příznivě na střevní mikrobiotu – napomáhá k udržení jejího normálního stavu a zároveň k lepší a hladší průchodnosti střev. Jednou z největších výhod je pak možnost použití i v nestandardních případech, kdy není doporučeno užívat běžně dostupná probiotika. Zvyšuje příjem laktobacilů.

Doplněk stravy Harmonelo Colostrumje čistě přírodní tekutina s vitamínem D a K. K udržení správné funkce imunity a kostí je potřeba pochopit a poznat faktory, které vyvolávají nástup procesu stárnutí. Klíč úspěchu hledejme ve vitamínech K a D. Přednostmi Colostra, jako hotové, ucelené potraviny, je obsah nezbytných vitaminů, nenasycených mastných kyselin, minerálů, aminokyselin, mléčných cukrů, růstových a imunitních látek.

Zajímá vás, jak je skutečně stará vaše mikrobiota? Chcete vědět v jaké kondici je vaše střevo? Díky MICROBIOME TEST určíme věk mikrobioty člověka a zjistíme není-li narušený stav vašeho střevního systému. Porovnáme zastoupení vybraných skupin bakterií a přiřadíme je k dané věkové skupině.  Včasným odhalením velkého rozdílu mezi skutečným věkem jedince a jeho mikrobiomovým věkem lze totiž nepříznivý trend zastavit a změnou životního stylu předejít fatálním důsledkům.


📌Otázka: CO JE TYNDALIZACE?

🔎Odpověď: Tyndalizace není sterilizace. U sterilizace zabijete mikroorganizmy razantně. Vše se znehodnotí a nemá tudíž žádný efekt. U tyndalizace je postup inaktivace šetrný, bakterie jsou ve finále neživé, ale díky velmi šetrnému postupu se nezničí jejich aktivní složky. Tzn. takto získané bakterie stimulují imunitu, ovlivňují kardiovaskulární systém, psychiku atd. Na rozdíl od živých probiotik jsou však tyndalizovaná probiotika na 100% bezpečná a nemohou způsobit sepsi např. u onkologických pacientů, nebo pacientů s oslabenou imunitou📖



Registrace zdarma zde:
https://anny.harmonelo.video
ID sponzora: 102005

Pokud si nevíte rady, ráda pomohu. Neváhejte mne kontaktovat.
Po registraci Vám zašlu pozvánku do naší FB skupiny pro registrované.