Svatební salon Miriam

http://www.salonmiriam.cz/

Svatební salon Miriam v Plzni svatební agentura, půjčovna svatebních šatů a společenských šatů kadeřnictví, modeláž nehtů, kosmetika v centru Plzně.

Zajistí kompletní svatební servis, pestrou nabídku šatů i doplňků, kytice, foto, video, výběr restaurace i ubytování, luxusní limuzíny. Půjčují i společenské šaty pro muže i ženy.

Milé nevěsty, ještě stále přemýšlíte nad tím, jak ze starých a nevzhledných židlí udělat krásné svatební? Tak o tom již přemýšlet nemusíte, my máme jednoduché řešení – svatební potahy na židle!
Svatební salon Miriam jako jediní v celých Západních Čechách i v regionu Jihozápad nabízíme 14 typů potahů přesně na míru vaší oválné, kulaté nebo hranaté židle či křesílka. To ovšem není vše. V nabídce naleznete i mnoho typů ubrusů z různých materiálů, rautové sukně, potahy na pivní sety, svatební oblouk a zároveň jsou schopni vám zajistit kompletní výzdobu restaurace, sálu, venkovního prostoru a mnoho dalšího.
Rádi s vámi vše vyberou či poradí, proto se na nás neváhejte obrátit s dotazy či tvorbou rezervace na telefonní číslo 603 449 031 či na e-mailové adrese olina.lanzendorfova@seznam.cz

Bělostné bílé ubrusy, potahy na židle, svatební, společenské šaty pere svatební salon Miriam jedině v produktech od společnosti EURONA by CERNY. Svatební salon Miriam je příjemně provoněn prostorovým aromatikem.