Jemný prací gel z řady EcoMimi 0+

Jemný prací gel z řady EcoMimi 0+ je tou pravou volbou pro ty, kdo hledají šetrný prostředek pro praní prádla miminek, ale i dětí a osob s citlivou pokožkou!🤱

Eco Mimi 0+ Jemný prací gel pro miminka, 1000 ml

Luxusní tekutý prací prostředek s tou nejjemnější péčí!

Přednosti a vlastnosti

Ekologický prací gel na prádlo miminek, dětí i dospělých osob s citlivou pokožkou. Vyrobený z obnovitelných zdrojů, na bázi rostlinného původu. Bez obsahu fosfátů, fosfonátů a optických zjasňovačů. Obsahuje draselné mýdlo a speciální složky, které zabraňují žmolkování, prodlužují životnost prádla a již při prvním vyprání zajistí ochranu vláken před navázáním nečistot. Obohacený jemnou hypoalergenní vůní čerstvých hrušek a krémové ovesné kaše pro dokonalý pocit pohody a spokojenosti Vašeho miminka. Extra účinný na praní dětských nečistot, mimořádně šetrný a jemný k citlivé pokožce. Dermatologicky testováno státním zdravotním ústavem.

Doplňující informace

DERMATOLOGICKY TESTOVÁNO Státním zdravotním ústavem!

Speciální účinky

Návod na použití

  • Prostředek je možné použít při teplotách 30–90°C.
  • Vhodný k použití v automatické pračce i na ruční praní.
  • V případě infekčních chorob nebo většího znečištění prádla perte na 60°C.
  • Dávkujte dle tabulky uvedené na obalu.
  • Vždy plně využijte kapacitu pračky.
  • Dodržujte pokyny výrobců textilií.
  • Po vyprání prádlo vymáchejte.

Před použitím pracích prostředků EURONA by CERNY doporučujeme použít čistič pračky EURONA by CERNY nr. 3013, díky kterému zajistíte dokonalé odstranění usazenin vzniklých používáním pracích prostředků běžně dostupných na trhu. V případě, že kombinujete různé značky pracích prostředků, čistěte pračku každé tři měsíce.

Prostředek dávkujte přímo do bubnu pračky v dávkovači EURONA by CERNY. Sadu odměrek s dávkovačem EURONA by CERNY je možno objednat (nr. 4008) za symbolickou cenu 9 Kč.