Když konzerva, tak kvalitní

Kvalitní konzerva s dobrým jídlem potěší pod stromečkem každého psího i kočičího kamaráda.
Foto: Bohemian PetBar

Zatím není moc známo, že na východě Čech, v Červeném Kostelci, existuje český chov lososů. Bez chemie a léčiv tu produkují vysoce kvalitní rybí maso. Lososi jsou už od malého plůdku v uzavřených vnitřních bazénech, v křišťálově čisté vodě, jsou krmeni pouze přirozenou stravou bez léčiv nebo umělých aditiv, a především bez možnosti napadení parazity. Ti jsou totiž hlavní příčinou nemocí lososů a nutnosti léčit je antibiotiky.

Po jejich porážce se ze zbytků masa po porcování vyrábějí konzervy pro psy a kočky. Tedy ryze český výrobek z výhradně nejkvalitnější české suroviny.

Po jejich porážce se ze zbytků masa po porcování vyrábějí konzervy pro psy a kočky. Tedy ryze český výrobek z výhradně nejkvalitnější české suroviny.„Naše konzervy obsahují výhradně minerály a vitaminy přirozeně se vyskytující v mase, jsou bez lepku, sóji, cukru a přidaných rostlinných složek,“ říká Lukáš Černý, majitel společnosti Moře v srdci Evropy.

Garantujeme špičkovou kvalitu masa bez antibiotik, toxinů, rtuti, těžkých kovů a dalších karcinogenních látek.“

Konzervy ve velikosti 185 g a 400 g jsou nabízeny buď čistě s lososím, nebo jako směs lososího a kuřecího masa pod značkou Bohemian PetBar. Nenahrazují kompletní krmnou dávku, nicméně doplňují běžnou stravu o důležité vitaminy, minerály, a především o cenné omega 3 a 6 nenasycené mastné kyseliny. Cena Bohemian PetBar losos 185 g/129 Kč a 400 g/229 Kč.

Recenze paní Lucie Štupové

Tak u nás už se testuje NOVINKA Bohemian PetBar Salmon ❤ no co vám budu povídat, ani mě to nechtěl nechat nandat do misky, hned měl hlavu v konzervě 😂😂
No náš kocour to má tak na týden, opravdu výhoda zavírání .
Náš pan Micky Štrup doporučuje 👍👍