Novinka letošní sklizně

MEDBAR Meruňkové pohlazení, 240 g

🐝

Jedinečná kombinace lahodného medu a šťavnatých meruněk.

Med výhradně z naší včelí farmy Eurona!

Garantovaný původ od našeho včelstva.

100% přírodní produkt bez přidaných chemických látek, sladidel a barviv.

nr. PB2015

VYPRODÁNO

Certifikát ČESKÝ MED Nejžhavější novinkou pro letošní rok je, že náš med získal exkluzivní certifikaci původu ČESKÝ MED! Certifikát nám právě udělil Výzkumný ústav včelařský, s.r.o. a dokládá následující. Med splňuje fyzikální i chemické normy Českého svazu včelařů – obsah vody, sacharózy, elektrická vodivost a HMF.HMF, hydroxy-methyl-furfural je látka, která vzniká v medu vždy vlivem teploty a času. Tato látka je v malém množství pro člověka neškodná. Slouží jako indikátor stáří a teplotního zpracování medu. Čerstvý med obsahuje přibližně 1-4 mg/kg HMF.  Náš med má méně, než 1,8 mg/kg Garance geografického původu na území České republiky. Med je bez jakékoli příměsí jiného medu.

Přednosti a vlastnosti

Medový produkt z naší včelí farmy Eurona v CHKO Broumovsko! Základem je mimořádně kvalitní květový med s garantovaným původem od našeho včelstva. Pastováním medu je docílená neměnná konzistence bez tuhnutí. Při zpracovaní medu nedochází k žádným chemickým, konzervačním, ani tepelným úpravám. 100 % přírodní produkt bez přidaných chemických látek, sladidel a barviv. Lahodný pastovaný med s nádechem pozdního léta z naší provoněné zahrady v úchvatné souhře se zlatavými meruňkami ze sluncem prohřátých sadů. Nechte se svést něhou křehkých lyofilizovaných plodů a lákavým medovým půvabem lehkým jako vánek… Medové mlsání plné sladce svěží nakyslé chuti potěší všechny malé i velké gurmány!

Věděli jste, že… Lyofilizované neboli mrazem sušené ovoce si během zpracování zachová nejen svou chuť, barvu a vitamíny, ale i nutriční a výživové hodnoty?

Návod na použití

Meruňkové pohlazení Vám zachutná jen tak – na pečivu, na palačinkách, ale výborně se hodí také na dochucení nápojů či jogurtů…